Maltiniai su grybų padažų

2018-03-14 Autorius WorldRecipes.lt

Maltiniai su grybų padažų

Ingredientai

    Padažui:
    • grybai: 8-10 (labiausiai tiks pievagrybiai)
    • sviestas: 2 šaukštų
    • miltai: 2 šaukštų
    • grietinė
    • aliejus (kepimui)
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į maltą kiaulieną įmuškite kiaušinį, įdėkite piene išmirkytą bandelę, įberkite kiaulienos prieskonių bei smulkiai supjaustytų svogūnų. Išminkykite bei padarykite tarsi apvalias "bandeles". Tada apvoliokite miltuose bei apkepiname aliejuje. Po to dėkite į puodą bei troškinkite grybų padaže.
  2. 2. Padažas: Smulkiai supjautykite grybus bei svogūnus, patroškinkite svieste su prieskoniais. Įberkite miltų bei supilkite grietinę. Skanaukite!
  3. 3. Pastebėjimas: Labai gardu valgyti su bulvių koše, morkų salotomis ir raugintais agurkėliais!
Makaronų kriauklelės, įdarytos faršu
(3)
Orkaitėje kepti faršo lizdeliai su bulvėmis ir sūriu
(25)
Klasikinis chilli con carne - čili sriuba / troškinys su faršu
(3)
Makaronai su maltos mėsos padažu
(3)