Maltos mėsos iešmeliai - kebabai

2017-10-17 Autorius Baltoje lėkštėje

Maltos mėsos iešmeliai - kebabai

Ingredientai

    • malta mėsa: 500 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • krakmolas: 1 valgomojo šaukšto
    • majonezas: 2 arbatinių šaukštelių
    • česnakas: pagal skonį
    • druska
    • pipirai (arba maltos mėsos prieskoniai)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių maltą mėsą sumaišykite su visais nurodytais ingredientus. Medinius iešmelius pamerkite maždaug 20 minučių į šaltą vandenį. Drėgnomis rankomis suformuokite lyg dešreles ant iešmelių. Sudėkite ant grotelių.
  2. 2. Po to kepkite iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
  3. Reklama
  4. 3. Galiausiai patiekite su šviežiomis salotomis. Mėgaukitės!
Jautienos ir cukinijos kukuliukai su barbekiu padažu
(2)
Kotletai kepti orkaitėje su bulvių koše, pievagrybiais ir sūriu
(1)
Pica su malta mėsa ir grybais
(1)