1. Pradžioje supjaustome daržoves šiaudeliais, paspaudžiame lengvai rankomis, kad išleistų truputį sulčių.
2. Tada sumaišome visus marinato ingredientus, paragaujame, bent jau man, asmeniškai priklausomai nuo obuolių acto gamintojo, kartais pritrūksta cukraus. Marinatas privalo gautis saldžiarūgštis. Visą šį paruoštą marinatą užpilame ant daržovių.
3. Tuomet žuvį supjaustome 2 centimetrų storiu, dedame druskos, pipirų, apvoliojame miltuose bei apkepame, turi gerai apskrusti.
4. Po to dar karštą žuvį dedame ant daržovių bei lengvai pramaišome, kad viskas susijungtų. Taip paruoštą žuvį, uždengiame maistine plėvele bei dedame į šaldytuvą. Jai taip leidžiame pastovėti mažiausias kelias valandas, o dar geriau parą laiko. Kuo ilgiau pastovi, tuo jis skanesnis. Skanaujame!