Kepta žuvis: Jūros lydeka su svogūnais ir morkomis

2020-12-23 Autorius WorldRecipes.lt

Kepta žuvis: Jūros lydeka su svogūnais ir morkomis
Nuostabaus skonio žuvies paruošimo būdas. Labai paprasta, bet nerealiai skanu. Būtinai rekomenduoju išmėginti! :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • morkų: 2 
    • svogūnų: 3 (didelių)
    • kvietinių miltų: 2 valgomųjų šaukštų
    • jūros lydekos: 1 kilogramo
    • druskos
    • aliejaus (kepti)
    • mėgstamų prieskonių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia lydeką supjaustykite gabaliukais ir pabarstykite prieskoniais (man užtenka druskos ir juodųjų pipirų).
  2. 2. Tada kiekvieną gabaliuką apvoliokite miltuose ir apkepinkite aliejuje.
  3. Reklama
  4. 3. Atidėkite žuvį į indą.
  5. 4. Tuomet smulkiai sutarkuotas morkas bei pusžiedžiais supjaustytus svogūnus apkepinkite, įdėkite 3-4 šaukštus pomidorų padažo.
  6. 5. Gerai išmaišykite ir sudėkite ant žuvies. Permaišykite ir patiekite. Skanaukite! ;)
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau lydekos receptų rasite: Lydekos receptai.
Keptos vėjažuvės su kaparėlių sviestu
(1)
Solianka - rusiška šiupininė sriuba
(4)
Traški žuvies filė, kepta orkaitėje
(6)
Nototenija - Žuvis su daržovėmis
(1)