Šių žuvies kepsnelių paslaptis yra labai skanioje sūrio tešloje. Jie tikrai greitai pagaminami, tad nepraleisite daug laiko virtuvėje, o skanūs pietūs ar vakarienė bus garantuoti. Aš pati juos patiekiau su virtais ryžiais, bet čia puikiai tiks ir šviežios daržovės arba šviežių daržovių salotos.
1. Pirmiausia žuvies filė nuplauname, gerai nusausiname ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais.
2. Pagal savo skonį pagardiname druska ir pipirais.
3. Kiaušinius išplakame ir sumaišome su sūriu bei rozmarinu. Miltus suberiame į atskirą lėkštę.
4. Keptuvėje įkaitiname aliejų.
5. Kiekvieną gabaliuką apvoliojame miltuose, pamirkome kiaušinio-sūrio plakinyje ir kepame keptuvėje aliejuje ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių, kol pilnai iškepa.
6. Patiekiame su mėgstamu garnyru arba salotomis ir skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau žuvies kepsnelių receptų rasite: Žuvies kepsneliai.