Visiškai lengvas patiekalas, ką daugiau ir bepridurti... Šiam receptui, aš niekada nenaudoju tikslių proporcijų, viską dedu "iš akies". Tikrai viskas puikiai gaunasi. Naudokite ingredientus pagal savo skonį.
Patarimas: Šis receptas labai skanus ir gaminant su lydeka.
1. Pirmiausiai menkių file lengvai padruskinkite, papirinkite ir užberkite džiovintą baziliką. Apkepkite keptuvėje.
2. Kitoje keptuvėje pakepinkite svogūną, sumeskite pievagrybius, užpilkite grietinėlę ir pagardinkite prieskoniais.
Reklama
3. Į salotas sudėkite vyšninius pomidoriukus, įpilkite alyvuogių aliejaus, pagal skonį druskos bei pilkite marinato (jis supilstytas, kaip actas į paprastus buteliukus, bet labai tinka salotoms ir suteikia puikų skonį).