Menkių file su pievagrybių padažu

2020-03-14 Autorius Oditėlės blogas

Menkių file su pievagrybių padažu
Visiškai lengvas patiekalas, ką daugiau ir bepridurti... Šiam receptui, aš niekada nenaudoju tikslių proporcijų, viską dedu "iš akies". Tikrai viskas puikiai gaunasi. Naudokite ingredientus pagal savo skonį.

Patarimas: Šis receptas labai skanus ir gaminant su lydeka

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausiai menkių file lengvai padruskinkite, papirinkite ir užberkite džiovintą baziliką. Apkepkite keptuvėje.
  2. 2. Kitoje keptuvėje pakepinkite svogūną, sumeskite pievagrybius, užpilkite grietinėlę ir pagardinkite prieskoniais.
  3. Reklama
  4. 3. Į salotas sudėkite vyšninius pomidoriukus, įpilkite alyvuogių aliejaus, pagal skonį druskos bei pilkite marinato (jis supilstytas, kaip actas į paprastus buteliukus, bet labai tinka salotoms ir suteikia puikų skonį).
  5. salotos su vyšniniais pomidorais
Tailandietiški žuvies kepsneliai - kotletai
(1)
Rusiška žuvienė su ryžiais ir daržovėmis
(1)
Soti žuvienė su krevetėmis
(3)
Nicos salotos su rūkyta skumbre
(1)