Skumbrės seviche (seviče)

2021-12-09 Autorius Gamina Vanagai

Skumbrės seviche (seviče)
Tobulai pavykstantis skumbrės patiekalas, atkeliavęs iš Peru. Jau esu gaminusi tuno seviče ir pamilusi tą receptą, bet dabar net nežinau, kuris man labiau patinka. Abu patenka į būtinai gaminamų sąrašą ir ateityje. Rekomenduoju pasigaminti jau šiandien. Tikrai pažadu, kad patiks ir nenusivilsite!:)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • šviežia skumbrės file: 1 vienetas
    • apelsinas arba greipfrutas: 1 vienetas
    • šalotiniai svogūnai: 0,5
    • avokadai: ketvirčio (nėra būtina)
    • kalendra: kuokšto
    • alyvų aliejaus: šlakelio
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Gražioje lėkštėje išdėliokite skumbrės gabalėlius ir šalotinio svogūno plonyčius pusžiedžius.
  2. 2. Tada dėkite keletą apelsino griežinėlių, smulkintą avokadą, kalendras, berkite druskos ir užpilkite pusės apelsino sultimis bei pašlakstykite alyvų aliejumi.
  3. Reklama
  4. 3. Viską palikite pasimarinuoti keliolika minučių. Skanaukite!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau skumbrės receptų rasite: Skumbrės receptai.
Lašiša grietinėlės padaže su špinatais ir pomidorais
(5)
Virta lydeka su cinamonu ir morkomis
(3)