Maskarponės ir grietinėlės tortas

2019-05-16 Autorius Jurgittos receptai

Maskarponės ir grietinėlės tortas

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • maskarponės sūris: 500 gramų
    • riebi plakamoji grietinėlė: 400 gramų
    • biskvitai (šį kartą naudojau pirktinius)
    • cukrus: pagal skonį (aš dedu 4-5 valgomuosius šaukštus)
    • tortų želė: 0,5 pakelio (papuošimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išplakite grietinėlę su cukrumi. Kitame inde gerai išmaišykite maskarponę su dar trupučiu cukraus. Abi mases sujunkite bei atsargiai išmaišykite.
  2. 2. Tuomet pertepkite biskvitus. Ir tortas jau beveik paruoštas :) Liko fainiausia dalis - papuošti (o tai darykite pagal savo norus ir fantaziją). Mano pačios tortas buvo puoštas vaisiais, tai dar užpyliau ant viršaus paruoštos tortų želė. Buvo labai gardus tortukas. Skanaus!
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau grietinėlės tortų receptų rasite: Grietinėlės tortai.
Morenginis tortas su kavos kremu ir datulėmis
(3)
Tortas "Mocartas"
(5)
Gaivus jogurtinis tortas su persikais ir braškėmis
(3)
Tortas "angelo ašara" su persikais
(1)
Morenginis tortas su karameliniu kavos kremu ir aguoniniu biskvitu
(39)
Tortas "Baltoji Svaja"
(6)