Miežinė košė su varške

2020-04-20 Autorius Neringos užrašai

Miežinė košė su varške
Labai patiko šis košės pagaminimo būdas, o jam reikia vos 5 ingredientų. Skanumėlis!

Ingredientai

    • miežinės kruopos: 100 mililitrų
    • vanduo: 300 mililitrų
    • varškė (rikotos): 100 gramų
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto
    • pienas: 200 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia miežines kruopas užpilkite vandeniu, pasūdykite ir verdame kol košė pradės tirštėti.
  2. 2. Tuomet užpilkite pienu ir virkite kol išvirs.
  3. 3. Kai jau kruopos išverda, išjunkite viryklę, sudėkite sviestą ir išmaišykite.
  4. 4. Tada sudėkite varškę ir išmaišykime.
  5. 5. Palikite pastovėti maždaug 5 minutes. Skanaukite!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau košių receptų rasite: Košės.
Grikiai su daržovėmis, pupelėmis ir sūriu
(2)
Morkų košė
(2)
Kiek laiko ir kaip virti kukurūzų košę?
(1)
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
(7)
Avinžirnių košė su daržovėmis
(9)