Namie turėjau bemielės sluoksniuotos tešlos ir pradėjau galvoti ką iš jos pagaminus. Minčių buvo gan daug, bet norėjosi kokių užkandžių ir dar nedidelių... Tada prisiminiau kaip pas sesę, vaikų šventėje buvo paruošti maži kibinukai ir jie taip gražiai atrodė, kad sugalvojau, kad ir tokius paruošiu. Tad paklausiau sesės recepto ir viso gamybos proceso ir pasigaminau. Gavosi labai skaniai. Tik gal nesigavo toki kaip norėjau, matyt tam reikia praktikos - kitą kartą bus geriau, bet nuo to skonis tikrai nenukentėjo.
Mėsą gamindami galite naudoti kokią mėgstate arba kokią tuo metu turite namuose. Daržovės taip pat kiekvieno asmeninis pasirinkimas.
Patys skaniausi dar karšti ir su sultiniu, bet idealiai tinka tiek su padažu, tiek šalti...
Iš nurodytų ingredientų gaunasi ~10–15 vnt. kibinų, priklausomai nuo to, kokio dydžio gaminsite.