1. Pirmiausia tešlai skirtus ingredientus sumaišome tarpusavyje ir išminkome tešlą. Tešla turi nelipti prie rankų, bet tuo pačiu neturi būti labai kieta. Paruoštą tešlą suvyniojame į maistinę plėvelę ir pastatome bent jau pusvalandžiui į šaldytuvą.
2. Per tą laiką, kol tešla "ilsisi" šaldytuve, paruošiame įdarą. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir apkepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Virtą vištieną bei svogūnus sumalame mėsmale arba blenderiu.
Reklama
3. Tada į gautą masę įdedame smulkiai sutarkuoto parmezano sūrio, įberiame druskos ir pipirų. Jeigu įdaras gausis labai sausas, galite įpilti šiek tiek sultinio.
4. Galite ir kitaip paruošti įdarą. Svogūną smulkiai supjaustome, apkepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus, įdedame sumaltą arba smulkiai supjaustytą virtą vištieną.
5. Viską šiek tiek apkepame, atvėsiname ir tada įdedame smulkiai sutarkuoto parmezano sūrio, įberiame druskos bei pipirų.
6. Išimtą iš šaldytuvo tešlą plonai iškočiojame. Ant vieno tešlos lakšto išdėliojame po šaukštelį įdaro, uždengiame kitu tešlos lakštu ir supjaustome kvadratiniais arba apvaliais ravioliais.
7. Paruoštus raviolius verdame pasūdytame vandenyje (virimo laikas priklausys nuo raviolių dydžio).
8. Raviolius patiekiame su grietine arba kokiu nors padažu, apibarstome smulkiai sutarkuotu parmenzano sūriu. Lepinamės!