1. Pirmiausia meduolius sutrinkite trintuvu iki miltų bei sumaišykite su "Rududu" kremu. Gerai išmaišytą bei sukibusią masę dėkite į tortinę (aš pati naudojau 18 centimetrų skersmens tortinę) bei suformuokite pagrindą.
2. Tuomet bananus supjaustykite griežinėliais bei dėkite ant torto pagrindo.
Reklama
3. Tada grietinėlę išplakite iki standžių putų. Berkite cukrų, dėkite maskarponės sūrį ir išmaišykite.
4. Po to želatiną ištirpdykite su šlakeliu šilto vandens, o tuomet įmaišykite į kremo masę. Paruoštą kremą dėkite ant bananų bei suformuojame viršų, pabarstykite migdolų drožlėmis.
5. Paskui dėkite tortą kelioms valandoms į šaldytuvą. Prieš patiekdamos, tortą galite apibarstyti kakava arba kitaip papuošti. Skanaukite!