1. Pradžioje sausainius sutriname su kambario temperatūros sviestu, dedame į tortinę, išklotą sviestiniu popieriumi, išlyginame bei paplojame su rankomis. Dedame į šaldytuvą maždaug 30 minučių. Želatiną užpilame vandeniu, pabrinkiname maždaug 15–20 minučių.
2. Tuomet į maskarponės sūrį supilame saldintą sutirštintą pieną, įtarkuojame citrinos žievelės, išmaišome. Grietinėlę išplakame bei įmaišome į maskarponės ir saldinto sutirštinto pieno masę, išmaišome iki vientisos masės.
Reklama
3. Tada ant garų vonelės ištirpiname želatiną. Truputį pravėsiname. Želatiną supilame (nuolat maišydamos) į grietinėlės ir maskarponės sūrio masę. Išimame iš šaldytuvo padą, užpilame kremą, dedame į šaldytuvą maždaug 20–30 minučių. Išėmus iš šaldytuvo papuošiame bei vėl dedame į šaldytuvą maždaug 3–4 valandoms. Skanaujame!