Obuolinis (be gliuteno)

2018-08-08 Autorius WorldRecipes.lt

Obuolinis (be gliuteno)

Ingredientai

    • kokosų miltai: 200 gramų (kokosų drožlės sumalame kavamale arba blenderių)
    • bulvių krakmolas: 50 gramų
    • kepimo milteliai: 1 šaukštelio
    • druska: žiupsnio
    • obuoliai: 5 dideli (nulupti ir supjaustyti griežinėliais)
    • kambario temperatūros kiaušiniai: 4
    • cukrus: 100 gramų (arba 100 gramų medaus)
    • vanilės esencija: kelių lašelių
    • tirpdytas sviestas: 100 gramų (arba 100 gramų "Ghee" sviesto)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros. Kepimo formą išklokite su kepimo popieriumi.
  2. 2. Tuomet viename dubenyje sumaišykite kokosų miltus, kepimo miltelius, bulvių krakmolą bei druską. Kitame, didesniame, dubenyje išplakite kartu kiaušinius, cukrų (arba medų) bei vanilę. Įmaišykite atsargiai pusę miltų masės, po to pusę sviesto. Suberkite likusius miltus, supilkite sviestą. Dar kartelį atsargiai išmaišykite. Sudėkite obuolius bei atsargiai viską išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada pilkite masę į paruoštą formą. Kepkite maždaug 50 minučių. Skanaukite!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau receptų be gliuteno rasite: Receptai be gliuteno.
Obuolių - pudingo pyragas
(7)
Nematomas obuolių / kriaušių pyragas
(5)
Šokoladinis obuolių ir datulių pyragas
(1)