1. Iš pradžių miltus sumaišykite su kepimo milteliais bei druska. Šluotele išplakite kiaušinius su cukrumi bei romu. Į masę suberkite miltų mišinį.
2. Tuomet išlydykite sviestą, jį truputį atvėsinkite bei supilkite į tešlą. Obuolius nulupkite, išvalykite sėklides bei supjaustykite ganėtinai stambiais gabalėliais arba riekelėmis. Įmaišykite į tešlą.
Reklama
3. Tada kepimo formą ištieskite su kepimo popieriumi bei supilkite tešlą.
4. Po to kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40-50 min. Tikrinkite mediniu iešmeliu, ar jau iškepė. Ištraukusios pyragą iš orkaitės, leiskite jam visiškai atvėsti. Skanaukite!
5. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.