Obuolių pyragas su varške ir aguonomis – tai labai gardus desertas, kuriame susijungia sultingų obuolių, švelnios varškės ir traškių aguonų skoniai. Pyrago pagrindas, pagamintas iš paprastų ingredientų, yra puikus pagrindas šiam pyragui, kadangi yra pakankamai tvirtas išlaikyti varškės įdarą. Obuoliai suteikia pyragui natūralaus saldumo ir gaivumo, o varškė – švelnumo ir kreminės tekstūros. Aguonos prideda šiek tiek riešutų skonio ir malonaus traškumo, kuris suteikia pyragui išskirtinumo.
Redakcijos komentaras - nurodyti produktų kieki skirti kepti 22–24 cm skersmens formai.
Nenorite pyrago su obuoliais? Pabandykite juos pakeisti kitais vaisiais, pavyzdžiui kriaušėmis, slyvomis ar nektarinais.
Pyrago gabalėlis prie gardžios arbatos ar kavos puodelio tikrai pradžiugins kiekvieną.