1. Iš pradžių vištienos blauzdeles įtriname su aliejumi, prieskoniais, susmulkintu česnaku bei paliekame maždaug 60 minučių pastovėti, kad įsigertų prieskoniai.
2. Tuomet smulkiai supjaustytus svogūnus pakepame su aliejumi. Į juos sudedame kubeliais supjaustytas morkas bei maždaug 5 minutes apkepame, kol daržovės suminkštės.
4. Po to ryžius perplauname: suberiame ryžius į dubenį, užpilame šaltu vandeniu bei pamaišome ranka. Vanduo tampa balzganas, jį nupilame bei kartokite procedūrą dar kartelį arba kol balzgano vandens neliks.
5. Paskui ryžius suberiame į skardą, dedame apkepintus svogūnus su morkomis, supjaustytas paprikas, žirnelius, kukurūzus, vištienos blauzdeles, pomidorus bei užpilame karštu vištienos sultiniu (aš šį kartą naudojau naminį vištienos sultinį, jeigu jūs tokio neturite galima naudoti vištienos sultinio kubelį, kurį ištirpiname užvirintame vandenyje).
6. Galiausiai kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių. Patiekiame ir skanaujame!