Tai puikus užkandis, kurį galite valgyti ir karštą ir šaltą. Patikėkit – valgys net ir tie, kurie nemėgsta kalmarų arba įsivaizduoja, kad jų nemėgsta, tik nesakykit, iš ko pagamintas patiekalas.
Norejau paklausti ar kalmarai tureru buti zali ar jau pavirti pries prikemsant idaro?
Atsakyti
Jolanta Vaivadiene
Visiska nesamone su kepimo laiku po 15 min kalmaras buvo visiskai zalias.Toks jausmas kad paveiksliukas paimtas is kito tinklapio
Atsakyti
Linas
Kas atsakys🤔🙄 apvirti ar zali kalmarai kemsami idaru?
Atsakyti
Voverytė
Žinoma apvirtas :)
Gintautas
Išbandyta ne kartą-į verdantį vandenį sumetame kalmarus. Laukiame kol užvirs. Tada verdame 5 min. ir greitai aušiname po šaltu vandeniu. Bus minkšti. Toliau galima daryti priklausomai nuo fantazijos. Jei virti ilgiau, jie palieka kieti, kaip sportbačio padai.
Daiva
Atsakyti
Jolanta Vaivadiene
Atsakyti
Linas
Atsakyti
Voverytė
Gintautas
Gintautas Bieliauskas
Atsakyti