Paprasti pasukų blyneliai su lydytu sviestu ir kepimo milteliais

2023-10-12 Autorius WorldRecipes.lt

Paprasti pasukų blyneliai su lydytu sviestu ir kepimo milteliais
Labai mėgstu blynelius, o ypač kai jų tešlą pagardinu kefyru ar pasukomis. Šie ingredientai juos padaro tokius purius ir minkštučius! Jei norisi jų dar puresnių, tikrų "amerikietiškų" blynelių versijos, papildomai dedu kepimo miltelių. Vaizdas ir skonis tikrai nepalieka abejingų. Tad nieko nelaukiam ir imam gaminti jau dabar, esu tikra, kad nenusivilsite. Pradedam! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: maždaug trečdalio puodelio (1 puodelis - 236 mililitrai)
    • vanilinis cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
    • raugintos pasukos: 1 puodelio
    • lydytas sviestas: 3 valgomųjų šaukštų
    • miltai: 1,5 puodelio
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje kiaušinius suplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
  2. 2. Įmaišykite lydytą sviestą bei pasukas.
  3. Reklama
  4. 3. Suberkite miltus, kepimo miltelius bei užmaišykite tešlą.
  5. 4. Tuomet keptuvę gerai įkaitinkite, po to nustatykite vidutinę temperatūrą bei kepkite blynelius iš abiejų pusių.
  6. 5. Kai ant pirmosios pusės ims kilti burbuliukai, blyną apverskite bei dar kepkite kelias minutes.
  7. 6. Patiekite su mėgstamais pagardais ir skanaukite!
Paprasti pasukų blyneliai su lydytu sviestu ir kepimo milteliais
Kefyro blynai su šokolado gabaliukais
(1)