1. Pradžioje kiaušinį ganėtinai gerai išplakame su majonezu (aš naudojau savo mėgiamą majonezą su krapais), beriame miltus bei vėl gerai išplakame (tešla gaunasi tirštoka).
2. Tuomet tešlą pilame į įkaitintą keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus, po to sumažiname ugnį iki minimumo, uždengiame dangčiu, pakepame apie 3–4 minutes. Nuimame dangtį, paskui sudedame su sviestu arba aliejumi pakepintą smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, supilame kečupą, dedame dešreles, beriame sutarkuotą sūrį, įvairius žalumynus. Kepame uždengus dangčiu, kol ištirps sūris. Skanaujame!
3. Pastebėjimas: ant picos pado galite dėti kitokias mėgiamas daržoves ir žalumynus ir sūrio tiek, kiek tik širdis geidžia.