Pilno grūdo cinamoniniai blynai

2018-06-01 Autorius Kulinare.lt

Pilno grūdo cinamoniniai blynai

Ingredientai

    • pienas: 125 mililitrų
    • kiaušiniai: 4
    • vanilės ekstraktas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • cinamonas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • valgomoji soda: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • avižiniai dribsniai: 45 gramų
    • pilno grūdo kvietiniai miltai: 60 gramų
    • grūdėta varškė: 220 gramų (Cottage cheese)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sudėkite 2 pilnus kiaušinius bei 2 kiaušinių baltymus ir likusius ingredientus į blenderį ir viską trinkite maždaug puse minutės.
  2. 2. Tuomet įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies.
  3. Reklama
  4. 3. Tada pilkite ketvirtadalį puodelio tešlos į įkaitusią keptuvę bei kepkite maždaug 3 minutes, kol ant paviršiaus pradės formuotis burbuliukai. Po to blynus apverskite.
  5. 4. Dėkite iškeptus blynus į lėkštę bei patiekite su vaisiais, migdolų sviestu, chia sėklomis arba mėgiamu sirupu. Skanaukite!
Blyneliai su vištiena ir pievagrybiais
(1)
Blynai su avižiniais miltais
(3)
Amerikietiški blynai
(34)