1. Mėsos kukuliai: Pirmiausia į faršą įmuškite kiaušinį, berkite druskos, pipirų ir prieskonių. Jei faršas gavosi per minkštas, galite įberti kelis šaukštus džiūvėsėlių. Tada formuokite graikiško riešuto dydžio kukulius. Juos galite maždaug pusvalandį kepti orkaitėje arba tiesiog iškepti keptuvėje ant aliejaus.
2. Sriuba: Pasūdytame vandenyje išvirkite ryžius. Tuomet morką sutarkuokite burokine tarka, svogūnus supjaustykite žiedeliais bei kartu su tarkuota morka pakepinkite svieste, kol suminkštėja. Į keptuvę sudėkite verdančiu vandeniu nuplikytus, nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Maišydamos patroškinkite maždaug 5 minutes. Sudėkite atskiroje keptuvėje pakepintą, suminkštėjusią papriką. Dar maždaug kelias minutes patroškinkite.
3. Po to puode užvirinkite vandenį bei pieną su 3 šaukšteliais cukraus. Berkite bazilikų, pipirų, likusį cukrų, susmulkintus česnakus bei maišydamos kelias minutes pavirkite. Tuomet sudėkite visas daržoves, pomidorų padažą bei maišydamos dar pavirkite maždaug 7–10 minučių.
4. Paskui sutrinkite viską trintuvu. Sudėkite ryžius. Įpilkite į lėkštę sriubos, dėkite kelis paruoštos mėsos kukulius. Galite, jei norisi, pagardinti šaukštu grietinės arba jogurto be priedų bei pabarstyti svogūnų laiškais. Skanaukite!