Puikiai pavykęs avižinių dribsnių pyragas

2019-11-04 Autorius Šeimos virtuvė

Puikiai pavykęs avižinių dribsnių pyragas
Pyragas nesigauna itin saldis, taigi jei mėgstate saldžiau - dėkite viena stikline daugiau cukraus. 

Ingredientai

    • avižiniai dribsniai: 1 puodelio
    • manų kruopos: 1 puodelio
    • miltai: 1 puodelio
    • pienas: 1 puodelio
    • cukrus: 0,5 puodelio
    • soda: 1 arbatinio šaukštelio
    • grietinė: 1 puodelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių avižinius dribsnius ir manų kruopas dedame į dubenį bei užpilame pienu.
  2. 2. Po kelių minučių, kai jau kruopos truputį išbrinksta, dedame cukrų, grietinėje nugesintą sodą ir miltus.
  3. Reklama
  4. 3. Viską gerai išmaišome ir trumpam paliekame.
  5. 4. Po to kepimo skardą ištepame riebalais ir sukrečiame visą masę.
  6. 5. Kepame karštoje orkaitėje (170-180 laipsnių) maždaug 40-50 minučių, kol gražiai parusvės. Lepinamės!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau avižinių dribsnių pyragų receptų rasite: Avižinių dribsnių pyragai.
Bananų duona su varške ir ananasais
(1)