6. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį, retkarčiais pamaišydamos. Išimame iš orkaitės ir visiškai atvėsiname.
7. Grietinėlę išplakame iki standžių putų. Dedame į šaldytuvą.
8. Dubenyje plaktuvu išplakame cukraus pudrą ir maskarponę iki vientisos masės.
9. Įmaišome žemės riešutų sviestą, auksaspalvį sirupą ir dar kartą išplakame.
10. Lengvai bei atsargiai įmaišome išplaktą grietinėlę.
11. Po to į kremą įmaišome pilnai atvėsusius keptus bananus.
12. Tada paruoštą kremą tolygiai paskleidžiame ant atvėsusio šokoladinio pyrago pagrindo.
13. Pienišką šokoladą sulaužome nedideliais gabaliukais, suberiame į dubenėlį kartu su 3 valgomaisiais šaukštais grietinėlės.
14. Pakaitiname mikrobangų krosnelėje maždaug 60 sekundžių ir išmaišome – šokoladas turi ištirpti bei turite gauti vientisą masę.