Aš pati asmeniškai esu tradicijų žmogus, pasijaučiu daug laimingesnė, kai mano gyvenime metai iš metų kartojasi vis tos pačios šeimos išsaugotos tradicijos. Kaip pavyzdys - kalėdinę eglutę mes visada esame linkę nupuošti tik po Trijų Karalių, kiek pamenu šitaip darydavome tiek pas močiutę, tiek pas tėvus, tokiu metu ją dabar nupuošiu ir su savo vaikais.
Taip pat Trijų Karalių šventę stengiamės paminėti pasigamindami su šeima kažką labai skanaus. Mums labai smagu išmėginti vis naujus, skirtingų šalių tradicinius kepinius, tuomet bent skoniais bei kvapais galime leistis į kelionę, jei fiziškai tai nepavyksta. Štai Galette des Rois iškepti pavyko tikrai labai skaniai, gražiai ir visai lengvai. Jeigu dar nesate susikūrę savo šeimos Trijų Karalių šventės tradicijų, šis pyragas gali tapti nuostabiu pasirinkimu! O taip pat tai gali būti tas pyragas, kuris puikiai tiks prie kavos paprastą dieną. Tad nieko nelaukite ir išmėginkiet jau šiemėt!
Iš nurodytų ingredientų kiekių galima pagaminti vieną didelį arba du mažesnius pyragus.
Vaida
Atsakyti