Purus ir drėgnas tarkuotų obuolių pyragas

2023-09-17 Autorius WorldRecipes.lt

Purus ir drėgnas tarkuotų obuolių pyragas
Šis tarkuotų obuolių pyragas gavosi nepaprastai gardus, purus bei drėgnas. Pasak mano vyro, tai pats nerealiausias obuolių pyragas, kad net prikibti nelabai yra prie ko. Tad labai drąsiai dalinuosi šiuo receptu ir su Jumis. Imkite, gaminkite ir lepinkitės. Nepamirškite komentaruose pasidalinti kaip Jums pavyko ir ar patiko toks paprastas variantas iš vos 6 ingredientų. :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 1 stiklinės (~160 gramų)
    • cukrus: 1 stiklinės (~150-200 gramų)
    • kiaušiniai: 3
    • obuoliai: 4-5 (didesni)
    • citrinos sultys: pagal skonį
    • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, įmaišome persijotus miltus su kepimo milteliais.
  2. 2. Tuomet obuolius sutarkuojame, sumaišome su citrinos sultimis.
  3. Reklama
  4. 3. Į kiaušinių ir miltų masę sudedame sutarkuotus obuolius bei išmaišome.
  5. 4. Tada kepimo formą išklojame su kepimo popieriumi bei supilame paruoštą masę.
  6. 5. Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros maždaug 35 minutes.
  7. 6. Pjaustome ir mėgaujamės!
  8. 7. Pastebėjimas: Aš pati šį kartą dar pyragą apibarsčiau cukraus pudra bei pagardinau spanguolėmis.
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.

Kristina

Tikrai labai paprastas, bet tuo pačiu itin skanus. Mūsų šeimai patiko. :)
Atsakyti
Prašmatnus obuolių pyragas
(6)
Grietinėlės - obuolių pyragas
(16)
Pyragas su obuolių rožytėmis ir migdoliniu pagrindu
(1)