džiovintos spanguolės: 0,75 stiklinės (arba razinos)
miltelinis cukrus (pyrago pabarstymui)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių temperatūros. Ištepkite riebalais kepimo formą.
2. Tuomet dideliame dubenyje sumaišykite sausus produktus, o kitame dubenyje kartu išplakite visus skystus produktus.
3. Tada skystus produktus supilkite į sausus bei gerai išmaišykite. Įmaišykite džiovintas spanguoles.
4. Po to supilkite tešlą į paruoštą formą. Kepkite maždaug 35–40 minučių. (ar jau iškepė, tikrinkite mediniu pagaliuku). Atvėsinkite. Prieš patiekdamos pabarstykite milteliniu cukrumi. Skanaukite!
5. Pastebėjimas: Galite naudoti namie pagamintą obuolienę: 8 smulkintus obuolius pavirkite su trupučiu vandens bei cinamono, o kai šie sukrinta, sutrinkite.