1. Iš pradžių minkštą sviestą ištrinkite su cukrumi iki purumo, sudėkite kiaušinių trynius, išsukite, berkite vanilinį cukrų ir miltus. Tada užminkykite minkštą tešlą, kurią plonai išklokite į pateptą riebalais arba išklotą kepimo popieriumi kepimo formą. Kraštų užriesti nereikia.
2. Tuomet lazdyno riešutus sukapokite, šokoladą sutarkuokite burokinės tarkos pagalba. Kiaušinių baltymus išplakite iki standumo po truputį pildamos cukrų. Riešutus bei šokoladą lengvai įmaišykite į baltymus. Šią masę sudėkite ant tešlos.
Reklama
3. Po to kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį. Lepinkitės!
4. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.