Ravioliai su mėsa, pelėsinio sūrio padažu ir smidrais

2023-06-22 Autorius WorldRecipes.lt

Ravioliai su mėsa, pelėsinio sūrio padažu ir smidrais
Tokių raviolių su mėsa, sūrio padažu ir smidrais pirmą kartą paragavau užsukusi į svečius pas savo draugę. Šis patiekalas mane labai sužavėjo, nes man asmeniškai jis buvo tikrai neįprastas. Žinoma draugės iškart paprašiau recepto, nes norėjau juo pasidalinti su visais Jumis. Ir jau po kelių akimirkų žinojau kaip buvo gaminamas šis patiekalas. Po poros dienų atkartojau jį savo virtuvėje. Vyras labai gyrė, sakė, kad sugalvojau naują nuostabų derinį, bet teko prisipažinti, kad jis nėra mano. Tačiau pagyras vis tiek buvo labai malonu išgirsti. Tad ačiū draugei už receptą, o jis dabar keliauja visų Jūsų teismui. Mėginkite!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Tešlai:
    • miltai: 400 gramų
    • kiaušiniai: 4
    • druska: 1 arbatinio šaukštelio
    Įdarui:
    • virta malta jautiena: 200 gramų
    • svogūnai: 1 mažo (smulkiai supjaustome)
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto
    • druska: žiupsnelio
    • maltas muskato riešutas: žiupsnelio
    • kedrinės pinijos: 1 valgomojo šaukšto
    Padažui:
    • smidrai: 5-6
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto
    • česnakas: 1 skiltelės
    • grietinėlė: 100 mililitrų
    • gorgoncola: 100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaušinius paplakame su druska, supilame į persijotus miltus ir užminkome tešlą.
  2. 2. Uždengiame ir paliekame pastovėti maždaug 30 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Svogūną pakepiname svieste, sudedame maltą jautienos mėsą, pabarstome muskato riešutu ir lengvai apkepame.
  5. 4. Pabaigoje įberiame smulkintų kedrinių pinijų ir pagardiname druska. Paliekame, kad atvėstų.
  6. 5. Po to tešlą iškočiojame, sudedame įdarą ir suformuojame virtinius.
  7. 6. Verdame pasūdytame verdančiame vandenyje maždaug 4-5 minutes. Patiekiame su sūrio padažu.
  8. 7. Padažas: Prikaistuvyje pašildome sviestą kartu su sutraiškyta česnako skiltele, ją išimame, trumpai pakepiname gabaliukais pjaustytus smidrus. Supilame grietinėlę, sudedame sūrį ir pakaitiname, kol šis ištirpsta. Skanaus!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau raviolių receptų rasite: Ravioliai.