1. Iš pradžių kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki purumo. Įmuškite kiaušinius, gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus, druską, kepimo miltelius bei išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite sukapotą šokoladą. Tešlą uždarykite į sandarų indą bei dėkite į šaldytuvą maždaug 60 minučių.
2. Po to imkite tešlą arbatiniu šaukšteliu, delnais suformuokite kamuoliuką bei suplokite. Dėkite į kepimo skardą išklotą su kepimo popieriumi. Tarp sausainių paliekama gana didokus tarpelius, nes kepdami jie plečiasi į šonus. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-12 minučių. Mėgaukitės:)
Ada Paukštytė
Atsakyti