1. Iš pradžių sviestą bei šokoladą ištirpinkite vandens garuose. Kitame puode sumuškite kiaušinius, supilkite cukrų bei plakite maždaug 2 minutes. Kakavą sumaišykite su miltais. Miltus persijokite.
2. Tuomet šiek tiek pravėsusią šokolado bei sviesto masę pilkite į kiaušinių ir cukraus masę, viską sumaišykite. Sudėkite miltus bei dar kartą išmaišykite.
Reklama
3. Tada išmaišytą masę pilkite į kepimo indą išklotą su kepimo popieriumi (kepimo popierių prieš tai patariame suglamžyti). Įspauskite pieniško šokolado gabaliukus.
4. Po to kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje ne ilgiau kaip pusvalandį. Svarbiausia yra šokoladainio neperkepti, šokoladainio vidus turi likti toks judantis, ištraukite iš orkaitės bei palikite atvėsti. Pjaustykite tik gerai atvėsusį. Kad pjaustytųsi geriau galite palaikyti šaldytuve. Skanaukite!
5. Rekomendacija: Daugiau šokoladainių receptų rasite: Šokoladainiai.