Toks šonkauliukų kelmas būna ne tik skanus, bet papuošia ir šventinį stalą. Aš būtinai tokį gaminu per naujųjų metų šventę, bet puikiai tinka ir Kalėdoms, Velykoms, Krikštynoms ar gimtadieniui. :)
Prieš valgydama buvau truputį skeptiškai nusiteikusi, galojau kad skonis bus kaip riebių šonkaulių su kotletu viduje, bet nieko panašaus! Šonkauliai buvo visai neriebūs, o faršas nepriminė faršo, atrodė, kaip kepta mėsa. Aš tikrai likau maloniai nustebinta - buvo labai gardu, o kur dar traškūs morkyčių gabaliukai - tikras skanumėlis.
gal, bet
Atsakyti
World Recipes Lietuva
Aurelija
Atsakyti
Ausrine Av
Atsakyti
Angelė Tik
Atsakyti
Paulina Abraitiene
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Nijolė
Atsakyti