1. Pirmiausia tepamą varškės sūrelį išsukite su cukraus pudra bei vaniliniu cukrumi, padėkite į šaldytuvą.
2. Tuomet sviestą dėkite su cukrumi į karščiui atsparų indą, statykite ant ugnies bei kaitinkite kol šis ištirps (cukrus neturi visiškai ištirpti). Atidėkite į šoną, kad atvėstų.
Reklama
3. Tada kiaušinius gerai išplakite. Toliau plakdamos supilkite sviesto bei cukraus mišinį ir plakite kol masė tokia "kreminė" bus. Į masę suberkite miltus sumaišytus su kakava bei druska, viską gerai sumaišykite. Po to suberkite smulkintus sausainius (10 vienetų) bei dar gerai viską išmaišykite.
4. Paskui kepimo formą išklokite su kepimo popieriumi. Iš karto paskleidskite daugiau nei pusę kakavinės masės, tuomet tolygiai varškės masę bei vėl kakavinę. Galite truputį viršutines mases mediniu pagaliuku pamaišyti. Ant viršaus sudėliokite likusius sausainius perpjautus per pusę (žiūrėkite nuotrauką žemiau). Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
5. Galiausiai atvėsusį dėkite į šaldytuvą, kad atšaltų. Skanaukite!