1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę nuplauname, nusausiname bei perpjaname pusiau. Vištienos krūtinėlėje išilgai peiliu padarome kišenę. Vidų ir išorę pabarstome druska bei pipirais.
2. Tuomet ryžius išverdame pasūdytame vandenyje. Į ryžius sudedame susmulkintus džiovintus vaisius ir kepintus riešutus, suberiame prieskonius (jeigu norisi mažiau aromatingų ryžių – prieskonių galima dėti ir mažiau), įpilame vieną šaukšta aliejaus ir viską gerai išmaišome.
3. Tada vištienos krūtinėles prikemšame paruoštais ryžiais, dedame į kepimo indą arba skardą.
4. Dubenėlyje sumaišome paprikos miltelius su aliejumi, ir teptuku aptepame vištienos krūtinelę iš visų pusių, taip pat aptepame ir ryžius, kad taip greitai neapskrustų. Indą uždengiame su aliuminio folija.
5. Po to dedame į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę bei kepame maždaug pusvalandį, paskui nuimame aliuminio foliją ir kepame maždaug 10 minučių, kol paviršius parus. Patiekiame su šviežiomis salotomis. Skanaujame!