supjaustyti grybai: 250 gramų (buvo naudojami pievagrybiai)
išlukštentos krevetės: 500 gramų
svogūnai: 1 (nedidelio)
morkos: 1
česnakas: 2 skiltelių
vanduo: 1 litro
aliejus: trupučio
druska
pipira
Recepto paruošimas
1. Pradžioje grybus kelias minutes patroškinkite keptuvėje su aliejumi. Išimkite iš keptuvės, įpilkite dar aliejaus bei kelias minutes pakepinkite krevetes.
2. Tuomet išėmusios krevetes, vėl į keptuvę pilkite aliejaus bei maždaug 1–2 minutes kepinkite svogūnus, česnakus bei sutarkuotą morką.
3. Tada puode užvirinkite vandenį su ryžiais (aš dar įdėjau žuvies sultinio kubelį, bet nebūtina). Ryžiams suminkštėjus sudėkite apkepintas daržoves, grybus bei krevetes. Virkite maždaug 10 minučių. Pabaigoje berkite prieskonius. Skanaukite!