džemas: 300 mililitrų (arba uogienės; arba trintų uogų su cukrumi)
Recepto paruošimas
1. Pradžioje kiaušinius išplakite su cukrumi. Dėkite majonezą bei paplakite. Sudėkite minkštą sviestą bei išplakite iki vientisos masės. Berkite kepimo miltelius, po truputį miltus, kol galėsite minkyti. Tešla turi nelipti prie rankų, bet tuo pačiu ir nebūti kieta, tad nepadauginame miltų.
2. Imkite trečdalį tešlos, padalinkite tą gabaliuką į 3 dalis bei dėkite į kamerą, kad sukietėtų. Likusią tešlą iškočiokite arba tiesiog rankomis paskirstykite ant kepimo popieriaus per visą orkaitės skardą. Aptepkite džemu. Ant viršaus burokine tarka sutarkuokite iš kameros išimtus tešlos gabaliukus.
3. Galiausiai kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių arba kol gražiai parus. Dar karštą kepinį supjaustykite juostelėmis bei leiskite atvėsti. Skanaus!