1. Pradžioje sviestą gerai išmaišome su milteliniu cukrumi bei kiaušiniu. Kitame inde išmaišome miltus, kakavą bei kepimo miltelius.
2. Tuomet sviestinę masę sumaišome su miltų bei kakavos mišiniu, gerai išminkome ir padedame į šaldytuvą 30 minučių.
3. Po to tešlą padaliname į dvi dalis, iškočiojame plonus lakštus, išspaudžiame skritulius bei sudedame į skardą, išklotą su kepimo popieriumi. Kepame apie 10 minučių 180 laipsnių temperatūroje (svarbu neperkepame). Paliekame atvėsti.
4. Maskarponę ištriname su sviestu bei milteliniu cukrumi iki vientisos masės. Sutepame kremu sausainius. Skanaujame!
5. Pastebėjimas: Aš dar į baltą masę įpyliau šiek tiek mėtų ekstrakto, todėl mano sausainiai buvo mėtinės gaivos.