Sausainiai su migdolais

2017-12-09 Autorius WorldRecipes.lt

Sausainiai su migdolais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kvietiniai miltai: 300 gramų
    • cukrus: 200 gramų
    • sviestas: 200 gramų
    • kepimo milteliai: 1 šaukštelio
    • migdolai: 40 gramų
    • sezamų sėklos: 70 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia miltus sumaišome su kepimo milteliais, kambario temperatūros sviestu bei cukrumi.
  2. 2. Tuomet iš tešlos padarome maždaug 3 centimetrų skersmens cilindrą bei pavoliojame jį sezamų sėklose.
  3. Reklama
  4. 3. Tada supjaustome cilindrą maždaug 7 milimetrų storio plokštelėmis bei dedame jas ant kepimo skardos. Į kiekvieną sausainuką negiliai įspaudžiame po migdolą.
  5. 4. Po to kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau sausainių su migdolais receptų rasite: Sausainiai su migdolais.