Silkė su grybais, bulvėmis ir raugintais agurkais

2017-12-20 Autorius Skaniausi

Silkė su grybais, bulvėmis ir raugintais agurkais

Ingredientai

    • pievagrybiai: 150 gramų
    • bulvės: 3
    • silkių filė: 2
    • rauginti agurkai: 2
    • svogūnai: 1
    • paprikos: 1
    • kiaušiniai: 2
    • morkos: 1
    • žirnelių marinatas: 3 šaukštų (galima nedėti arba pakeisti pomidorais)
    • majonezas: 2 šaukštų
    • grietinė: 2 šaukštų
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išverdame bulves, morką bei kiaušinius.
  2. 2. Tuomet grybus, svogūną supjaustome bei pakepiname.
  3. 3. Supjaustome silkės filė.
  4. 4. Bulves bei agurkus supjaustome kubeliais, morką – griežinėliais, papriką – juostelėmis, kiaušinius sukapojame.
  5. 5. Po to visus ingredientus sumaišome su grietine, majonezu, padruskiname (jei reikia). Skanaujame!
Foršmakas arba kapota silkė
(5)