Šilkiniai bulvių kukuliai su faršo padažu

2018-11-11 Autorius Viktorijos virtuvė

Šilkiniai bulvių kukuliai su faršo padažu

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • virtos bulvės: ~12
    • kiaušiniai: 2
    • krakmolas: ketvirtadalio bulvių masės
    • druska
    • faršas: 200-300 gramų (naudotas kiaulienos faršas)
    • pienas
    • miltai: šiek tiek

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išvirkite bulves.
  2. verdamos bulvės
  3. 2. Virtas bulves sumalkite arba sugrūskite grūstuve. Įmuškite kiaušinius, dėkite krakmolą ir druską, viską gerai išmaišykite. Tada formuokite norimo dydžio bulvių kukulius. Dėkite į verdantį vandenį bei virkite tol, kol šie iškyla į paviršių.
  4. Reklama
  5. 3. Faršo padažas: Į įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus bei apkepinkite faršą, kol šis dailiai apskrus. Įpilkite pieno, kad šiek tiek apsemtų iškeptą faršą bei įberkite šiek tiek miltų. Maišydamos pakaitinkite, kol sutirštės.
  6. 4. Patarimas: Kad patiekalas būtų skanesnis, kiaulienos faršą susimalame patys, o ne naudojame pirktinį, su juo rezultatas nebūna toks geras. :)
  7. malamas kiaulienos faršas
  8. 5. Patiekite bulvių kukulius su pasigamintu faršu ir mėgaukitės!;)
  9. 6. Rekomendacija: Daugiau bulvių kukulių receptų rasite: Bulvių kukuliai.

Eglė

Man su tiek krakmolo nesilaiko, teko dėti miltų. Nes, kitaip kažkodėl kukuliai nesiformuoja?
Atsakyti

Algis

Tik krakmolas ir be problemų

Diana

Nedėkit kiaušinių ir formuosis

Zita

Aš į ketvirtį košės dedu krakmolą perpus su manų kruopom, gaunasi gera tešla, galima daryti ką nori.
Atsakyti