Ar ir Jūs esate didžiuliai cepelinų fanai kaip ir aš? Man pačiai atrodo, kad be jų aš net negalėčiau gyventi. Įprastai gaminu
tradicinius lietuviškus cepelinus su mėsa, bet kartais būna dienų, kai užsinoriu cepelinų su varške. Būtent taip nutiko ir šiandien. Tad nieko nelaukdama savo šeimai pradėjau ruošti pačius skaniausius cepelinus su varške. Man šis receptas yra pats geriausias ir dar niekada nėra nuvylęs. Tad juo šiandien dalinuosi ir su Jumis visais. Nieko nelaukite ir Jūs, pasinaudokite šiuo receptu ir turėsite ant stalo itin skanų patiekalą.
Gaminant cepelinus pagal šį receptą svarbiausia tinkamai išspausti tešlą ir virimui reikia didelio indo su daug vandens.
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 8 cepelinai.
Eglė
Atsakyti