Skrudintos vištienos šlaunelės su česnaku

2020-03-24 Autorius WorldRecipes.lt

Skrudintos vištienos šlaunelės su česnaku
Mūsų šeimai labai patinka šis vištienos šlaunelių paruošimas. Vyras vis kartojo, kad skanesnių nėra valgęs.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos šlaunelės: 3
    • česnakas: 4 skiltelių (susmulkintų)
    • džiovintas oreganas: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • pipirai
    • saldžiarūgštis čili padažas: 1 šaukšto
    • kuminas: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
    • alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
    • vištienos sultinys: ketvirtadalio stiklinės
    • vynas: ketvirtadalio stiklinės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sumaišome česnaką su oreganu, druska, pipirais, saldžiarūgščiu čili padažu, kuminu bei aliejumi.
  2. 2. Tuomet gautu marinatu ištriname vištienos šlauneles, pamarinuojame bent keletą valandų.
  3. Reklama
  4. 3. Po to orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros.
  5. orkaitė įkaitinta iki 200 laipsnių temperatūros
  6. 4. Pasimarinavusias vištienos šlauneles sudedame į kepimo skardą, supilame sultinį ir vyną.
  7. 5. Kepame orkaitėje maždaug 50 minučių arba kol iškeps ir vištienos odelė taps traški. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
  8. 6. Patarimas: Toje pačioje skardoje galite suberti ir kartu kepti bulves.
Chicken souvlaki - graikiškas vištienos šašlykas
(1)
Antienos ir vištienos kukuliukai su pievagrybių padažu
(1)
Mišrainė "Mįslė svečiams"
(11)
Sultingi vištienos kukuliukai su cukinija
(4)