1. Iš pradžių iš miltų, kiaušinio bei vandens (ar pieno) užminkykite tešlą. Tada plonai iškočiokite bei supjaustykite peiliu maždaug 3 centimetrų pločio kvadratėliais. Juos išvirkite pasūdytame vandenyje.
2. Padažas Pakepinkite svogūnąi bei lašinukus, įberkite miltų ir pakepinkite iki rausvumo. Po to įpilkite pieno bei įberkite druskos. Skanaukite!
Reklama
3. Pastebėjimas: Padažo tirštumas priklausys nuo įdėto miltų kiekio, jų galite berti mažiau arba daugiau negu nurodyta.
Receptų mylėtoja
Šis patiekalas man ypač primena vaikystę. Mano mama jį nuolatos gamindavo, kol dar gyvenau su ja... mmm tikrai nostalgija:) Tada atrodydavo, kad tai yra kažkas tokio nerealaus, bet šiais laikais kai visokio maisto tiek daug aplink, jau taip nebestebina. Skanu, bet jau vistiek nebe tas kaip seniau:) Na, o gal tiesiog nemoku taip skaniai gaminti kaip tai darydavo mano mamytė.
Atsakyti
Receptų mylėtoja
Atsakyti
Si sistemos matavimo vienetai
Atsakyti