Sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena

2018-06-22 Autorius Shutterstock

Sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių išimkite tešlą bei palikite atšilti. Vištieną supjaustykite kubeliais, pagardinkite druska ir prieskoniais bei palikite marinuotis.
  2. 2. Tuomet svogūnus supjaustykite žiedais bei pakepinkite šaukšte aliejaus bei 20 gramų sviesto. Kai svogūnai įgaus aukso spalvą, dėkite cukrų, pasūdykite, pagardinkite žolelėmis bei maišydamos kaitinkite, kol svogūnai paruduoja. Palikite atvėsti.
  3. Reklama
  4. 3. Tada keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų. Sudėkite vištieną bei kepkite nuolat maišydamios. Mėsa privalo iškepti, bet neperkepti.
  5. 4. Po to įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Tešla išklokite skardą, paliekant kraštus, ir dėkite paeiliui svogūnus su vištiena.
  6. 5. Kiaušinius išplakite su grietinėle bei įmaišykite pusę sutarkuoto sūrio, pagardinkite druska ir prieskoniais. Supilkite plakinį ant svogūnų ir vištienos, apibarstykite likusiu sūriu bei dėkite kepti maždaug 20-25 minutėms, kol kiaušinių masė sustandėja, o sūris išsilydo ir apskrunda. Skanaukite!
Užkandinis vištienos pyragas
(10)
Trinta salierų sriuba su vištiena
(2)
Kijevo kotletai iš maltos vištienos
(79)
Fajitas lavaše su vištiena ir daržovėmis meksikietiškai
(1)
Vištienos gabalėliai su medaus padažu
(1)