Sočios kumpio ir marinuotų pievagrybių salotos su konservuotais kukurūzais

2018-03-12 Autorius Rasos virtuvės užrašai

Sočios kumpio ir marinuotų pievagrybių salotos su konservuotais kukurūzais
Šios marinuotų pievagrybių salotos su kumpiu ir konservuotais kukurūzais gaunasi itin skanios ir sočios. Man jos labai patinka, nes ingredientai labai paprasti. Turiu pripažinti, kad marinuoti pievagrybiai yra tikras atradimas mano virtuvėje ir pastaruoju metu labai dažnai juos perku. 

Šiose salotose labai svarbu pasirinkti pamėgtą kumpį, aš įprastai renkuosi rūkytą, bet puikiai tiks ir virtas. Be to, labai svarbu pasirinktą pamėgtą majonezą, nes jeigu įdėsite nemėgstamo, tik dėl to, kad turite užsilikusio - jis gali sugadinti visą skonį. Jeigu norite, kad salotos būtų dar gaivesnės, galite įdėti daugiau agurkų, bet mano skonio receptoriams vieno ilgavaisio čia pilnai užtenka. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • rūkytas kumpis: 320 gramų (arba virtas)
    • marinuoti pievagrybiai: 300 gramų
    • konservuoti kukurūzai: 300 gramų
    • ilgavaisiai agurkai: 1
    • svogūnų laiškai: 30 gramų
    • krapai: 1 saujos
    • druska
    • mėgstamas majonezas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į gilų dubenį sudedame supjaustytus pievagrybius ir įberiame konservuotus kukurūzus.
  2. 2. Tada dedame juostelėmis supjaustytus kumpį.
  3. Reklama
  4. 3. Taip pat sudedame juostelėmis pjaustytą agurką.
  5. 4. Ir sudedame susmulkintus svogūnų laiškus ir krapus.
  6. 5. Tuomet įberiame pagal savo skonį druskos, įdedame mėgstamo majonezo, išmaišome. Štai ir viskas. Nuostabaus skonio sočios salotos pagamintos. Skanaus! ;)
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau pievagrybių salotų receptų rasite: Pievagrybių salotų receptai.
Vištienos burito salotos su graikiško jogurto-avokado padažu
(3)