1. Iš pradžių mėsą supjaustome norimo dydžio gabaliukais bei sumetame į indą su prieskoniais, svogūnus bei česnakus smulkiai sukapojame arba sutriname. Mėsą marinuojame bent 12 valandų (per naktį).
2. Tuomet kepti ant žarijų arba iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaiteje grilio rėžimu maždaug 30-40 minučių priklausomai nuo kiaulienos gabaliukų dydžio.
Reklama
3. Kadangi nuo sojų padažo mėsos gabalėliai yra tamsus, patikrinti ar jau jie iškepė galite pabadžius iešmeliu, jis turi smigti lengvai, mėsa neturi būti guminė.
4. Bulvių gamyba: Bulvės supjaustome plonomis siklitelėmis bei apverdame pasūdytame vandenyje maždaug 5 min, po to nupilame vandenį bei leidžiame minute pagaruoti, jos turi būti labai sausos.
5. Paskui prieskonius sumaišome, sutriname i juos česnaką, pilame aliejaus tiek, kad gautųsi košytė. Supilame šią masę ant bulvių bei gerai išmaišome.
6. Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, kol bulvės taps apskrudusios bei minkštos. Kepimo laikas priklausys nuo bulvių skiltelių dydžio ir turimo orkaitės.
7. Tada patiekiame iškeptą mėsytę su bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis. Skanaujame!