1. Pirmiausia kreminę varškę išsukite su milteliniu cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Padėkite į šaldytuvą, kol prireiks.
2. Tuomet sviestą pakaitinkite su cukrumi, kol sviestas išsilydys (cukrus neturėtų visiškai ištirpti). Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Reklama
3. Tada kiaušinius išplakite, supilkite išlydytą sviestą bei dar paplakite. Suberkite miltus, kakavą, druską bei sumaišykite tešlą.
4. Po to kepimo skardą išklokite su kepimo popieriumi (aš pati naudojau pailgą kekso formą) bei supilkite pusę tešlos, įspauskite pusę sausainių. Supilkite varškės masę bei tolygiai paskirstykite po visą plotą, užpilkite likusią rudą tešlą. Sudėkite ant viršaus likusius sausainius.
5. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę bei kepkite 180 laipsnių temperatūroje maždaug pusvalandį, kol pyragas visiškai iškeps. Skanaukite!