1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Pasiruošiame keksiukams kepti formeles.
2. Tuomet prikaistuvyje sviestą ištirpiname kartu su susmulkintu šokoladu. Įmaišome cukrų bei kakavą. Maišydamos masę po vieną įmaišome kiaušinus, kas kartą gerai išsukdamos.
Reklama
3. Tada miltus sumaišome su kepimo milteliais bei palengva berdamos įmaišome į masę.
4. Masę supilame į keksiukų formeles (pildamos tris ketvirtadalius keksiukų formelės tūrio) bei dedame kepti į orkaitę maždaug 20-30 minučių. Patikriname mediniu pagaliuku ar jau iškepė. Atvėsiname.
5. Kai jau keksiukai atvės, peiliu viršuje gražiai išpjauname duobutes ir į jas įdedame uogienės (aš pati dėjau po nepilną šaukštelį).
6. Kremui maskarponę išplakame su cukraus pudra bei maistiniais dažais. Supilame į konditerinį maišelį su žvaidždutės antgaliu bei užspaudžiame kremo ant keksiukų viršaus. Papuošiame perpjautomis braškėmis. Lepinamės!