Šokoladiniai pyragaičiai (su mažai riebalų)

2018-05-18 Autorius Medėjos blogas

Šokoladiniai pyragaičiai (su mažai riebalų)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kakavos milteliai: 0,6 stiklinės
    • smulkus cukrus: 0,6 stiklinės
    • kokosų drožlės: 0,3 stiklinės
    • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • obuolių tyrė: 140 gramų
    • kambario temperatūros kiaušiniai: 1
    • kambario temperatūros kiaušinių baltymai: 2
    • vanilės ekstraktas: 1 arbatinio šaukštelio
    • miltai: 0,5 stiklinės
    • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Kepimo popieriumi išklojame 20 centimetrų kvadratinę kepimo formą.
  2. 2. Tuomet persijojame kakavos miltelius, įmaišome kokosų drožles bei cukrų. Kitame dubenyje sumaišome aliejų, obuolių tyrę, vanilės ekstraktą, kiaušinį bei kiaušinių baltymus ir supilame į kakavos mišinį. Viską išmaišome. Įsijojame miltus bei kepimo miltelius, išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Tešlą supilame į kepimo formą, išlyginame paviršių bei kepame maždaug20 minučių (įkištas medinis pagaliukas turėtų šiek tiek aplipti trupiniais). Ištraukusios iš orkaitės paliekame formoje apie 5 minutes, paskui išimame bei pabaigiame vėsinti ant grotelių. Skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau pyragaičių receptų rasite: Pyragaičiai.