1. Pradžioje puode ant silpnos ugnies ištirpiname susmulkintą sviestą bei sulaužytą šokoladą. Paliekame atvėsti.
2. Tuomet kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame atvėsusį šokoladą su sviestu, suberiame persijotus miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą ganėtinai gerai išmaišome.
Reklama
3. Tada bananus nulupame bei supjaustome riekelėmis. Baziliko lapus susmulkiname. Bananus su bazilikais suberiame į tešlą, šaukštu gerai išmaišome.
4. Kepimo formą (24 centimetrų arba didesnę, jei norisi plonesnio) išklojame su kepimo popieriumi, supilame tešlą bei kepame įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 35-45 minutes. Žiūrime pagal savo orkaitės kepimą. Ar iškepęs patikriname su mediniu pagaliuku. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau pyragų su bananais receptų rasite: Pyragai su bananais.